Stilīgākās slavenības pulcējas «U.S.POLO» atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Martinovs

17.decembrī norisinājās stilīgā zīmola «U.S.POLO» atklāšanas svētki tirdzniecības centrā «Spice». Pasākumu apmeklēja sabiedrības dāmas, modes pazinēji, arī dažādās sfērās populāras personības. Aktieris Rihards Lepers kļuva par veikala pirmo pircēju.

Pasākumu apmeklēja virkne Latvijas slavenību, ar modes aprindām saistīti blogeri, žurnālisti, modeles, uzņēmēji un sportisti.

Šeit varēja pamanīt arī personas, kuras ne pārāk mīl apmeklēt publiskus burziņus, tādus kā bijušais kādreizējais Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Staris, bijusī basketbola zvaigzne Aigars Zeidaks ar ģimeni, «Arcolat» prezidente Daina Pečate.

Savu stilīgo garderobi izrādīja juriste Liene Stūraine, aktrise Zane Vaļicka, stiliste Līga Meinarte, modes redaktore Olga Kolotova, fonda «Mākslai vajag telpu» valdes locekle Katrīna Leiškalne, dermatoloģe Lauma Valeine, «Taste Latvija» vadītāja Dita Danosa un citas Rīgas modes dāmas.

Vairāki viesi bija īpaši centušies un apmeklēja pasākumu «U.S.POLO» drēbēs.

Dizaineris Guntars Ošenieks atzina, ka regulāri pērk šī zīmola drēbes ārzemēs, bet aktieris Rihards Lepers zīmola apģērbu līdz šim iegādājies Krievijā. Lepers arī kļuva par pirmo pircēju jaunatvērtajā veikalā.

Vakara vadītāju lomas bija uzticētas atraktīvajam «šovmenim» Renāram Zeltiņam un TV personībai Ketijai Šēnbergai. Rīkojot dažādās aktivitātes un konkursus, viņi rūpējās par to, lai viesi negarlaikotos.

Ar muzikāliem pārsteigumiem klātesošos priecēja dziedātāja Aminata un duets «Viņš un Viņa». Visa vakara garumā viesi baudīja uzkodas, vīnu, saviesīgas sarunas un ļāvās pirmssvētku iepirkšanās kārdinājumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu