"Kwadrat Concept" – ļoti īpaša ballīte, ļoti īpašiem cilvēkiem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savu 26. dzimšanas dienu 12.decembrī Kaspars Kondrats, viens no Baltijas lielākā un populārākā kluba "Essential" rezidentiem, atzīmēs plašus panākumus un rezonansi ieguvušas pasākumu sērijas "Kwadrat Concept" zīmē.

Kārtējā, jau trešā KC ballīte solās būt īpaši vērienīga un atmosfēriska par godu tās garīgā tēva un autora jubilejai.

"Kwadrat Concept" radās kā Kaspara Kondrata "ideālas pārtijas" redzējums, kurā gan uz skatuves, gan zālē priecājas draugi un draugu draugi, tātad - īpaša pārtija īpašiem cilvēkiem.

Lai realizētu savu ideāla burziņa konceptu, Kaspars Kondrats savos pasākumos aicināja piedalīties savus draugus - diskžokejus no visas pasaules, lai kopā radītu vienotu un pozitīvu atmosfēru, izklaidējot draugus uz deju grīdas, kā arī dalītos katrs savā muzikālajā pieredzē un žanriskajā dažādībā.

Pirmais pasākums notika pavisam nesen - šā gada 8.februārī, bet "Kwadrat Concept" burziņos jau paspējuši uzstāties tādi atzinību guvuši diskžokeji kā Rise, Electricano, Tiller, [Ex] da Bass, Norsky, Rulers Of The Deep, Ee-sma, Al Dee, Dave Gardner, Dep, Mr. Swan, Flyingmice, Crash, Dave Storm un daudzi citi.

Viens no šīs pasākumu sērijas mērķiem ir arī dot iespēju katram dalībniekam popularizēt savu pārstāvēto žanru un veicināt savu pazīstamību, tāpēc tradicionāli katrs "Kwadrat Concept" viesdīdžejs uz katru pasākumu sagatavo savu izdales kompaktdisku, kas, nokļūstot atsaucīgo apmeklētāju rokās, ļauj tiem saglabāt atmiņas par aizvadītā tusiņa atmosfēru līdz nākamajai pārtijai.

Arī 12.decembra pasākumā apmeklētājiem būs iespēja iegūt gan Kaspara Kondrata īpašo dzimšanas dienas CD kompilāciju "Conception:26", gan novērtēt, ko savās somās būs atnesuši Kaspara Kondrata viesi, kuru, kā jau allaž, nebūs mazums:

Galvenajā deju zālē paredzēts plašs mūzikas diapazons no techhouse un minimal līdz progressive un trance. Vakaru atklās viens no jaunās mūzikas izdevniecības "Minanimal" dibinātājiem DJ Andrey Emelyanov (Minanimal). Viņš savu DJ karjeru sāka vairāk nekā pirms septiņiem gadiem klubā "Nautilus".

Turpinājumā - Ed De Dano, kurš tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Baltijas dīdžejiem, pateicoties viņa setos dzirdamajai savdabīgajai pieejai muzikālā materiāla izvēlē. Kā viens no galvenajiem "Essential Main Floor" viesiem būs holandiešu dīdžejs Menno De Jong, kurš izpelnījies tādu trance grandu atzinību kā Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, un Tiesto, jo Menno skaņdarbus savos setos šobrīd izmanto gandrīz ikviens trance dīdžejs.

Protams, galvenajā deju zālē uzstāsies arī pats jubilārs - Kaspars Kondrats, kā arī kluba "Essential" jaunākais rezidents – Roland Privert.

Savukārt citā kluba daļā - deju zālē ar nosaukumu "Pink Room" - nakts iekrāsosies vairāk hausīgās notīs, kas būs pilnīgi neraksturīgi šai zālei.

Tur uzstāsies viens no Somijas deep, tech-house un tehno skatuves pārstāvjiem - Oded Peled, kurš pēc šā pasākuma dosies nelielā tūrē ar tādām tehno leģendām kā Rolando un Juan Atkins.

"Pink Room" atmosfēru palīdzēs uzkarsēt arī kāda visnotaļ pazīstama un iemīļota Latvijas elektroniskās deju mūzikas scēnas daiļā dzimuma pārstāve – raidījuma "Intelligent Beats" vadītāja Ksenia Kamikaza, un par godu kolēģa jubilejai īpaši pacentīsies arī kluba rezidenti DJ woW un Pols.

Kā vienmēr, "Pink Room" iespējama galdiņu iepriekšēja rezervācija, kas "Kwadrat Concept" vētrainajā un garajā 12.decembra naktī varētu būt noderīgs patvērums spēku izsīkuma brīžos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu