Top10: 2011.gada pelnošākās popzvaigznes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popmūzikas hameleons dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga) šogad nopelnījusi aptuveni 90 miljonus ASV dolāru, kļūstot par 2011.gada pelnošāko sievieti mūzikas industrijā, liecina žurnāla "Forbes" apkopotā informācija.

Lēdija Gāga ievērojami pārspējusi topa otrās un trešās vietas ieguvējas - popkantri mūzikas zvaigzni Teilori Sviftu (Taylor Swift) un popmūzikas dziedātāju Keitiju Periju (Katy Perry), kas nopelnījušas divreiz mazāk - 45 un 40 miljonus dolāru.

"Forbes" izveidoja topu, pamatojoties uz informāciju par ierakstu pārdošanas rezultātiem, koncertturneju ieņēmumiem un intervijām ar mūziķu pārstāvjiem.

R&B zvaigznei Bejonsē (Beyonce), kas pērn nopelnīja 87 miljonus, šogad nācās savilkt jostu - viņas šā gada ienākumi ir aptuveni 35 miljoni ASV dolāru. Šāds kritums saistīts ar to, ka popmūzikas dīva salīdzinoši maz koncertēja, taču viņas jaunais albums "4", modes apģērbu līnija un divas smaržas palīdzēja viņai noturēties ceturtajā vietā.

Pelnošāko mūzikas industrijas sieviešu piecinieku noslēdz Riana (Rihanna), kas, pateicoties savam albumam "Loud" un reklāmas līgumam ar kosmētikas kompāniju "CoverGirl", nopelnījusi 29 miljonus.

2011.gada pelnošākās sievietes mūzikas industrijā:

1. Lēdija Gāga - 90 miljoni ASV dolāru;

2. Teilore Svifta - 45 miljoni ASV dolāru;

3. Keitija Perija - 40 miljoni ASV dolāru;

4. Bejonsē - 35 miljoni ASV dolāru;

5. Riana - 29 miljoni ASV dolāru;

6. Pinka - 22 miljoni ASV dolāru;

7. Kerija Andervuda - 20 miljoni ASV dolāru;

8. Selīna Diona - 19 miljoni ASV dolāru;

9. Adele - 18 miljoni ASV dolāru;

10. Britnija Spīrsa - desmit miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu