Ietekmīgs medijs slavē Viktoriju Modestu - pirmo popzvaigzni ar invaliditāti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ietekmīgais modes žurnāls «Elle» savā mājaslapā ievietojis slavējošu rakstu par latvieti Viktoriju Modestu, kuru pirms laika kāds britu telekanāls nsoauca par pasaulē pirmo popzvaigzni ar invaliditāti

«Šī ir Viktorija Modesta, bioniska popzvaigzne, kuru ir izmainījusi uzskatus par to, kas ir seksīgs,» tā raksta modes žurnāls «Elle». «Viņa ir jauna tipa popzvaigzne. 26 gadus vecā latviešu dziedātāja ir seksīga, talantīga un ar invaliditāti.»

Žurnāls atzinīgi novērtējis jaunās popzvaigznes sniegumu, kā arī salīdzinājis viņas deju kustības ar populāro ārzemju dziedātāju Keitiju Periju.

Videoklipā Modesta dejo ar dažādām stilizētām kājas protēzēm, aicinot «aizmirst visu, ko tu zini par fiziskiem traucējumiem».

26 gadus vecajai Daugavpilī dzimušajai Viktorijai pirms desmit gadiem zem ceļa amputēta kreisā kāja, kas kopš dzimšanas bija nepilnīgi attīstīta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu