«Lido»: Latvijas iedzīvotāji aizvien vairāk dod priekšroku veselīgam uzturam

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas iedzīvotāji aizvien vairāk dod priekšroku veselīgam uzturam, pastāstīja sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma «Lido» īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

Viņš norādīja, ka Latvijas iedzīvotāji ir sākuši dzīvot veselīgāk un aizvien biežāk izvēlas lietot arī veselīgu uzturu. «Ļoti žēl, ka mēs neesam runājuši par to, ka mums [»Lido«] katru dienu ir svaigs ēdiens, un nav ķīmijas. Par to mēs sāksim runāt un stāstīt. Katrs cilvēks, kad ir paēdis, saprot, vai viņš labi jūtas vai nē,» sacīja Ķirsons.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2014.gadā «Lido» strādāja ar 33,158 miljonu eiro apgrozījumu un 889 tūkstošu eiro zaudējumiem. Savukārt 2015.gadā, pēc provizoriskiem datiem, «Lido» apgrozījums Latvijā un Igaunijā sasniedza apmēram 40 miljonus eiro.

«Lido» galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Ķirsons. Rīgā ir deviņi «Lido» restorāni, kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja, veikals un veikals-kafejnīca. Tāpat «Lido» ir trīs ēdināšanas vietas Igaunijā, kā arī divi restorāni un ražotne Berlīnē, Vācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu