Sākas biļešu tirdzniecība uz festivālu «Rīgas ritmi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

No 18. decembra, plkst. 10 sāksies biļešu tirdzniecība uz festivālu «Rīgas ritmi», informē festivāla organizatoru pārstāve Lelde Zaķe. Festivāls «Rīgas ritmi 2015» norisināsies pirmajā jūlija nedēļā no 1. jūlija līdz 4. jūlijam vairākās norises vietās Rīgā - Rīgas Kongresu namā, brīvdabas atpūtas parkā «Egle», Daugavas koncertzālē, «Origo Summer Stage» un citviet.

Festivāls Rīgā notiek jau 15 gadus. Tajā viesojušies ap 530 mākslinieku no vairāk nekā 25 pasaules valstīm. Vairāk nekā 532 koncertos mūziķu sniegumu baudījuši vairāk nekā 160 000 cilvēku. Festivāls «Rīgas ritmi» godam pelnījis valstiski nozīmīga kultūras pasākuma statusu, veiksmīgi popularizējot Latvijas un Rīgas vārdu pasaulē, uzsvēra Zaķe.

Klausītājiem būs iespējams iegādāties «Superbiļeti» uz festivāla trīs dienu galvenajiem koncertiem Rīgas Kongresu namā ar 50% atlaidi. Pērkot «Superbiļeti», skatītājs iegūst vienu sēdvietu uz sešiem festivāla koncertiem Rīgas Kongresu namā, ekskluzīvās vietās lielās zāles centrā - vietā, kas klausītājam nodrošina vislabāko redzamību un akustiku.

Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu