TVNET gada albums: 10.vieta «The Vaccines» (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas TVNET Mūzika sāk apkopot 2011.gada labākos (nosacīts apzīmējums) mūzikas albumus. Atskaiti sākam ar 10.vietu, un tajā deleģējam vienu no šā gada spilgtākajiem debitatntiem britu ģitārmūzikā «The Vaccines». Atgādinām, ka šis tops ir tikai «TVNET Mūzika» versija un tā nebalstās uz objektīviem mūzikas ierakstu pārdošanas datiem.

«The Vaccines» izveidojās tikai pagājušā gada jūnijā. Grupas pamatā muzicē vokālists un ģitārists Džastins Jangs (Justin Young), kurš agrāk folkmūziķu aprindās bija pazīstams kā indīfolka dziesminieks «Jay Jay Pistolet». Bijis uz viena viļņa ar Lauru Mārlingu, grupu «Noah & The Whale» un istabas biedru Markusu Mamfordu (Marcus Mumford), kurš tagad, protams, ir supergrupas «Mumford & Sons» līderis.

Muzikāli grupa izklausās pietiekoši tradicionāli - kaut kas no pankroka, kaut kas no britpopa, no garāžroka... arī albums kopumā nav viscaur lielisks, taču atsevišķi izcili singli, kā, piemēram, «If You Wanna» vai «Post Break-Up Sex» ir daudziem bijis klausītākais šās vasaras skaņu celiņš.

Šis ir gadījums, kad forma nenomāc saturu un otrādi. Labas melodijas un prātīgi teksti.

The Vaccines "What Did You Expect From The Vaccines?"
The Vaccines "What Did You Expect From The Vaccines?" Foto: Publicitātes foto

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu