Atrasts Lorenso aizstājējs Movistar Yamaha komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējo pasaules motošosejas čempionāta prestižākās klases «MotoGP» čempionu spāni Horhi Lorenso «Movistar Yamaha» komandā aizstās viņa talantīgais tautietis Maveriks Vinjaless.

Jau ziņots, ka pēc šīs sezonas 29 gadus vecais Lorenso pametīs «Movistar Yamaha» komandu un pievienosies «Ducati».

Tikmēr ceturtdien kļuva zināms, ka «Movistar Yamaha» vienībā viņu aizstās 21 gadu vecais Vinjaless, kurš noslēdzis līgumu uz diviem gadiem.

Vinjaless pašlaik sacenšas «Suzuki Ecstar» komandā un sezonas kopvērtējumā ieņem piekto vietu ar iekrātiem 49 punktiem. «MotoGP» klasē jaunais Spānijas sportists debitēja pērn.

Tādējādi Vinjaless ar nākamo sezonu kļūs par leģendārā itāļu braucēja Valentīno Rosi komandas biedru.

Savukārt trešdien kļuva zināms, Lorenso komandas biedrs «Ducati» sastāvā nākamās divas sezonas būs itālis Andrea Dovicioso, kamēr viņa tautietim Andream Jannonem vienība būs jāatstāj.

«Ducati» komanda pasaules čempionātā nav triumfējusi kopš 2007.gada.

Pašreizējais pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis pēc pieciem posmiem ar 90 punktiem ir Lorenso, kurš par pieciem punktiem apsteidz spāni Marku Markesu no «Repsol Honda». Trešais ar 78 punktiem ir Rosi.

Arī šajā sezonā, kas novembrī tradicionāli noslēgsies Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu