Latvijā Ziemassvētkus izglābj Arturs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pārsteigumi nav notikuši, un par skatītākajām filmām Latvijā pagājušajā nedēļas nogalē kļuvuši abi nedēļas jaunumi - "Arturs izglābj Ziemassvētkus" ("Arthur Christmas") un "Jaungada nakts" ("New Year's Eve"), ziņo "kinokino.lv".

Par skatītāko filmu kļuvusi "Arturs izglābj Ziemassvētkus", kuru pirmajā nedēļas nogalē noskatījušies 6005 cilvēki. Ņemot vērā Ziemassvētku tematiku, var viegli prognozēt, ka šai animācijas filmai vajadzētu uzrādīt samērā stabilu sniegumu visa decembra garumā (attiecīgi kļūstot par vienu no gada pēdējā mēneša aktuālākajām filmām Latvijā).

Otro vietu ieņēmusi otra svētku tematikai veltītā filma "Jaungada nakts" ar 3687 skatītājiem. Eksperti prognozēja filmai nedaudz augstāku apmeklētības līmeni, taču sasniegtais rezultāts arī vērtējams pozitīvi, jo galu galā līdz Jaungada svinībām atlikušas vēl veselas trīs nedēļas. Filmai piesaistītās zvaigznes (Ketrīna Heigla, Eštons Kačers, Džošs Duhamels u.c.) savu darbu skatītāju uzrunāšanā ir paveikušas godam. Arī šai filmai vajadzētu turpmākajās nedēļās uzrādīt stabilu sniegumu.

Filmas anotācija: Jaungada naktī iespējams viss: iemīlēšanās, piedošana, jaunas apņemšanās un cerības, vientulība un trakas ballītes – tā ir gada spožākā nakts! Zvaigžņu ansamblis - Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kučers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišela Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi un citi – romantiskā un iedvesmojošā filmā "Jaungada nakts".

Arī aiz abiem līderiem filmas ir sakārtojušās paredzami. Trešo vietu ieņēmusi animācijas lente "Jautrās pleznas 2" ("Happy Feet 2") ar 2308 skatītājiem (kopējā apmeklētība jau stabili pārsniedz 20 tūkstošu atzīmi), bet ceturtajā vietā ir Adama Sandlera jaunākā komēdija "Džeks un Džila" ("Jack and Jill") (2120 pārdotas biļetes). Savukārt uz piekto vietu noslīdējusi "Krēslas" sāgas pirmspēdējā daļa "Rītausma. 1. daļa" (1558 skatītāji).

Kopējais pārdoto biļešu daudzums nedēļas nogalē bijis 20 486, attiecīgi nu jau astoto reizi pēc kārtas ir pārsniegta 20 tūkstošu atzīme.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu