Kuksika 15 punkti palīdz "Valencia Basket" iekļūt Eiropas kausa nākamajā kārtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

15 punktus Eiropas kausa izcīņas pirmā posma piektās kārtas spēlē otrdien guva Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks, bet viņa pārstāvētā komanda "Valencia Basket" savā laukumā ar 96:88 pieveica Francijas komandu Lionas ASVEL.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja nepilnas 22 minūtes, kuru laikā guva 15 punktus (2p. 2/2, 3p. 3/6, s.m. 2/2).

Tāpat Kuksiks izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un pārtvēra vienu bumbu.

D grupas kopvērtējumā pēc šīs spēles "Valencia Basket" ar četrām uzvarām piecos mačos atrodas grupas pirmajā vietā un jau garantējusi vietu nākamajā posmā.

Citā Eiropas kausa otrdienas spēlē Latvijas saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Sanktpēterburgas "Spartak" ar rezultātu 73:68 izbraukumā uzveica Zagrebas "Cedevita" basketbolistus.

Strēlnieks laukumā pavadīja 7 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā guva divus punktus (2p. 1/1, 3p. 0/2), atdeva vienu rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.

G apakšgrupas kopvērtējumā "Spartak" ar piecām uzvarām piecās spēlēs nodrošinājusi sev pirmo pozīciju un vietu nākamajā kārtā.

Katras grupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā, kurā atkal tiks izspēlēts apakšgrupu turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu