Apkure – 20 santīmu kvadrātmetrā (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā lielākā daļa daudzdzīvokļu namu iedzīvotāju saņēmuši šoruden pirmos rēķinus par apkuri, ko mūsu pilsētā pieslēdza oktobrī. Apkopotā informācija liecina, ka vidējā maksa par siltumu iepriekšējā mēnesī bijusi 20 santīmu par kvadrātmetru.

Kā «Ziņām» stāsta SIA «Fortum Jelgava» komunikāciju vadītāja Guntra Matisa, 0,201 lats ir vidējā kvadrātmetra apsildes cena Jelgavā periodā no 15. līdz 31. oktobrim.

«Ziņas» arī noskaidroja, kādas bijušas apkures izmaksas dažādās pilsētas vietās. Piemēram, Lielās ielas 3. namā apsilde sākta 14. oktobrī, tur kvadrātmetra apkures izmaksas ir 0,331 lats par dzīvojamās platības kvadrātmetru.

Lielajā ielā 10 apkuri pieslēdza 20. oktobrī, tur kvadrātmetra apsilde izmaksājusi 0,19 latu. Sudrabu Edžus ielā 4 radiatoros siltums parādījās 16. oktobrī, tur, kā liecina «Ziņu» rīcībā esošā informācija, apkures izmaksas oktobrī bijušas vienas no augstākajām – 0,406 lati kvadrātmetrā.

Lidotāju ielā 2 apkuri pieslēdza 20. oktobrī, un par kvadrātmetra apsildi šīs mājas iedzīvotāji uzņēmumam «Fortum Jelgava» maksās 0,254 latus par katru kvadrātmetru.

Mātera ielā 31 siltums ir no 21. oktobra, tur kvadrātmetra apkures izmaksas oktobrī ir 0,207 lati.

Vismazāk par oktobrī saņemto siltumu maksās 4. līnijas 1. mājas iedzīvotāji. Tas ir energoefektivitātes projektā pērn renovētais un siltinātais nams. Šajā ēkā apkuri pieslēdza jau 1. oktobrī, tomēr tās izmaksas salīdzinoši zemas – 0,125 lati par kvadrātmetru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu