Slēpošanas trasēs varēja sagaidīt Jauno gadu (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daļa Latvijas slēpošanas trašu, kas, neskatoties uz mēreni siltajiem laika apstākļiem piedāvāja slēpošanas iespējas, 31.decembra vakarā apmeklētājiem piedāvāja sagaidīt arī Jauno gadu.

Viskrāšņāk Jauno gadu varēšot sagaidīt Cēsu rajona slēpošanas kompleksā "Žagarkalns", kur darba laiks būs līdz pat plkst. 3 naktī.

Pusnaktī "Žagarkalna" instruktori, brīvprātīgie slēpotāji un snoveri ar lāpām kopīgā uguņošanas priekšnesumā sagaidīs Jauno gadu. Paredzēta arī uguņošana. Pēc pusnakts sāks strādāt arī "Cīruļkalna" nogāze.

1.janvārī "Žagarkalns" strādās no plkst. 11 līdz 24.

Arī Valmieras sporta un atpūtas kompleksā "Baiļi" tiek gaidīti slēpotāji. Šodien trases strādās līdz plkst. 3 naktī. Lai arī slēpošanas trasēs nenotiks uguņošana, ziemas prieku baudītājiem patīkams pārsteigums būs pēc pusnakts pieejamā slēpošana ar atlaidi par pusotras stundas cenu līdz trases slēgšanai.

1.janvārī "Baiļi" slēpot gribētājus gaidīs no plkst.10 līdz 22.

Šodien un rīt strādās arī "Reiņa trase". Šodien slēpošana "Raiņa trasē" būs iespējama līdz plkst.23.30, bet rīt slēpot varēs no plkst.10 līdz 23.

Slēpošana silto laika apstākļu dēļ tuvākajās dienās vēl nebūs pieejama atpūtas kompleksā "Milzkalns", Madonas rajona Vestienas pagastā esošajā "Lido" kalnā, kā arī "Zviedru cepurē" un Ventspilī esošajā "Lemberga hūtē".

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu