Ceļvedis: Pārdaugavas svētki, Līvas ciema svētki, Opus pro 30

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Labs laiks, jauka kompānija, apdarītu darbu sajūta, auksts alus un piemērota izklaide - tā ir formula labām brīvdienām...

NOTIKUMI

Jau šonedēļ 150 muzeji atkal gaidīs Muzeju nakts viesus

Foto: TVNET

Saldū svinēs pilsētas 160 gadu jubileju

Foto: LETA

Pārdaugavas svētki

Foto: TVNET

Aicina uz kokles spēles meistarklasēm «Līvas ciema svētkos»

Foto: publicitātes

Pirmo reizi Latvijā notiks Dzelzceļa transporta līdzekļu parāde

Atzīmējot 155 gadus kopš pirmās dzelzceļa līnijas atklāšanas Latvijā, VAS «Latvijas dzelzceļš» (LDz) no 20. līdz 22.maijam pirmo reizi rīko unikālu Dzelzceļa transporta līdzekļu parādi, kas jau šajā nedēļas nogalē būs apskatāma trijās Latvijas pilsētās - Rīgā, Krustpilī un Daugavpilī. Dzelzceļa transportlīdzekļu parāde tiks atklāta šo piektdien, 20.maijā plkst. 14:00 Rīgā, Centrālajā dzelzceļa stacijā (1.perons 11.ceļš) un būs apskatāma līdz pat 21:00. Parādes laikā būs iespējams ne vien pirmo reizi Latvijā paviesoties lokomotīves iekšpusē,iejusties restorānvagona viesa godā,aplūkot iespaidīgāssliežu ceļu uzturēšanas darba mašīnas un Latvijā lielāko putekļusūcēju (jeb vakuuma iekrāvēju, kas savāc akmeņus un citus smagus priekšmetus vietās, kur tie traucē satiksmi),bet arī baudīt grupas «Dzelzs vilks» uzstāšanos un izmēģināt azartisko ceļojumu spēli «Dzelzceļa spēle. Toreiz un tagad».

KONCERTI

Rīgā atgriezīsies dziedātājs Mika

Foto: publicitātes

«Opus pro» 30 gadu jubilejas koncerttūre

Foto: publicitātes

«Lielajā dzintarā» Vestards Šimkus un LSO

Foto: LETA

Cafe Leningrad:

Foto: publicitātes

Sestdien, 21. maijā, 21:00 divas apvienības no kaimiņzemes Igaunijas: Estoner un Kannabinõid, kas ar savu psihodēlisko ģitārmūziku jau kopš 2009. gada ir neatņemama kaimiņvalsts alternatīvās mūzikas skatuves daļa. Šis koncerts ir grupu pēdējā pietura Eiropas koncerttūrē.

Nākamnedēļ turpinām jazz un blues ritmos.

IZRĀDES

«Laulības dzīves ainas»

Foto: publicitātes

Pirmizrādi piedzīvos «Razpļujeva sapņi» un «Kāpēc es nogalināju sievu»

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu