Apgāds "Kontinents" aizsāk jaunu franču līniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ar Katrīnas Pankolas romānu "Krokodilu dzeltenās acis" apgāds "Kontinents" aizsāk jaunu franču literatūras līniju, informē apgāda pārstāvji.

Jaunais Katrīnas Pankolas romāns tika prezentēts šovakar kādā Rīgas franču restorānā. Pasākumā piedalījās arī režisore un producente Leonarda Ķestere-Kļaviņa, kura atzina, ka ar grāmatu aizrāvusies tiktāl, ka nav gulējusi divas beidzamās naktis.

Režisore un producente Leonarda Ķestere tik ļoti aizrāvusies ar jauno grāmatu, ka neesot gulējusi vairākas naktis
Režisore un producente Leonarda Ķestere tik ļoti aizrāvusies ar jauno grāmatu, ka neesot gulējusi vairākas naktis Foto: TVNET

Populārākās mūsdienu franču autores Katrīnas Pankolas kontā ir pusotra desmita bestselleru, pārtulkotu lielākajās pasaules valodās. Autores grāmatās nav ne slepkavību, ne fantastikas, vien parasta dzīve visā tās krāsainībā – pilna smieklu, asaru, mīlestības un nodevības.

"Šis romāns ir pārsteidzošs un patiess, grāmatas sižets ir daudz reālāks par pašu dzīvi."

("Le Point")

"Pankolas varonēs allaž kūsā dzīvība. Viņas cīnās ar likteni līdz galam, dažreiz bezspēkā pakrīt, taču nekad nepadodas."

("Evene.fr")

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu