Džons Līdžends publicē burvīgu mēnesi vecās meitiņas fotogrāfiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātājs Džons Līdžends un viņa sieva Krisija Tīgena pirms mēneša kļuva par vecākiem burvīgai meitenītei, kurai deva vārdu Luna. Pāris portālā «Instagram» publiskoja valdzinošu meitas fotogrāfiju.

Fotogrāfijā mazā Luna ar savām lielajām, brūnajām acīm skatās tieši kamerā. Meitenīte turas pie mammas pleca ar mazajām rociņām, un viņas sejas izteiksme gandrīz ikvienam, kurš apskata fotogrāfiju, liek smaidīt.

Krisija un Džons mēģina, pēc iespējas vairāk ņemot mazulīti uz rokām, radīt savas ādas saskari ar meitas ādu, jo tas nomierina bērnus un rada drošības sajūtu.

Foto: Instagram

Kā grūtāko lietu, kļūstot par vecākiem, pāris min meitas atstāšanu auklītei, bet tas nepieciešams, jo laiku pa laikam vajag atpūsties, izbaudīt vienam otra uzmanību un justies kā personībām.

Laimīgiem vecākiem ir laimīgi bērni, tieši tāpēc pāris desmit dienas pēc meitas dzimšanas devās vakariņās, lai veltītu laiku tikai sev.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu