Arēnā Rīga norisināsies "Gada pārvērtību nakts" (100)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31. decembrī Arēnā Rīga norisināsies vērienīgākās Jaunā gada sagaidīšanas svinības Latvijā – "Gada pārvērtību nakts".

Pasākuma programma plānota divās daļās – no plkst. 20 līdz pusnaktij svinību viesi varēs baudīt Latvijas populārāko mākslinieku veidotu šovu (piedalās Prāta Vētra, Cosmos, Marija Naumova, Linda Leen, Melo-M, Jolanta Gulbe, Lauris Reiniks, Keksi, Andris Ērglis, Ladybird, Aisha, Dons, Roots Band, Red Bee, Gunārs Kalniņš, Štrausa stīgu kvartets, Ance Krauze, Normunds Rutulis un vēl daudzi citi), bet uzreiz pēc Jaungada iestāšanās koncertu sniegs grupa "Double Faced Eels", kā arī par muzikālo noformējumu rupēsies Jaffa Riga, DJ Bogdan Taran, DJ Zazzy, DJ Electricano un Byron Stingily, hausmūzikas izpildītājs no ASV.

Lieliska ziņa tiem, kuri svinības ārpus mājas ieplānojuši tikai pēc pusnakts – sākot no plkst. 24:00, Arēnas „Rīga” biļešu kasēs būs iespējams iegādāties biļetes uz nakts programmu; ieejas biļetes cena Ls 10.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu