Valmieras teātrī sveic aizvadītās sezonas labākos aktierus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Valmieras Drāmas teātrī (VDT) gada izskaņā būs Imanta Kalniņa dziesmu koncerts "Noausim kājas, atpīsim sirdis" un tiks apbalvoti aizvadītās sezonas labākie aktieri un teātra darbinieki.

Kā aģentūra LETA uzzināja VDT, aktieru un darbinieku godināšana ir ikgadēja tradīcija, kad tiek sapulcināti visi teātra atbalstītāji, sponsori, sadarbības partneri.

Valmieras domes priekšsēdētājs Inesis Boķis un teātra direktore Evita Sniedze pasākumā pasniegs balvas labākajiem 2006./2007.gada māksliniekiem un teātra darbiniekiem.

Balvas pasniegs arī teātra atbalstītāji.

Bet svētku koncertā uzstāsies teātra dziedošie aktieri un profesionāli mūziķi no grupām "Autobuss debesīs" un "The Hobos". Programmā - komponista Imanta Kalniņa dažādos laikos tapušās dziesmas teātra izrādēm un estrādei, ko papildinās dzeja. Koncerta pamattēma būs mīlestība.

Koncerta repertuāru izvēlējies Valmieras teātra Muzikālās daļas vadītājs Emīls Zilberts, bet režiju veido Latvijas Kultūras akadēmijas Režijas nodaļas absolvents Viesturs Meikšāns.

Koncertā uzstāsies aktieri Ieva Puķe, Inga Siliņa, Elīna Vāne, Terēze Lasmane, Inese Ramute, Dace Eversa, Mārtiņš Liepa, Arnolds Osis, Ģirts Rāviņš, Aigars Vilims, Māris Bezmers, Ivo Martinsons.

Koncertā aktieri un mūziķi izpildīs dziesmas no izrādēm "Trīs musketieri", "Lilioms", "Kapteiņa Granta bērni", "Princis un ubaga zēns", kinofilmām "Sprīdītis", "Piejūras klimats". Skanēs, protams, arī "Dūdieviņš", "Zilais putniņš", "Smilšu rausis".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu