Fils Spektors nosoda Tīnas Tērneres attieksmi (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais producents Fils Spektors, kurš iegājis popmūzikas vēsturē kā „skaņas sienas” koncepcijas radītājs, bet tagad ir apsūdzēts par slepkavību, pagājušajā piektdienā piedalījās amerikāņu mūziķa Aika Tērnera bērēs Kalifornijā.

Tur viņš nosodīja nelaiķa bijušās sievas Tīnas Tērneres attieksmi. Jau iepriekš ziņojām, ka uz vēsti par Aika Tērnera nāvi Tina atsaucās ar sava preses pārstāvja starpniecību, paziņojot, ka abi nav tikušies 35 gadus un vairāk komentāru nebūs.

"Tieši Aiks padarīja Tīnu par dārgakmeni. Kad redzēju Aika grupu koncertā 60. gados, tur bija vismaz piecas tādas dziedātājas. Ikviena no viņām varēja kļūt par Tīnu Tērneri," uzskata Fils Spektors.

Producents arī ir pārliecināts, ka Tīnas Tērneres autobiogrāfija „I, Tina”, pēc kuras vēlāk tika uzņemta Holivudas filma, nebūtu pārdota vairāk kā 10 eksemplāros, ja vien šo grāmatu savā sarunu šovā nebūtu reklamējusi ASV televīzijas zvaigzne Opra Vinfrija. 60. gadu vidū Fils Spektors producēja Aika un Tīnas Tērneru singlu „River Deep, Mountain High”, kas tiek uzskatīts par vienu no viņa radītās „skaņas sienas” klasiskajiem paraugiem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu