Miša Bārtone pieķerta, automašīnā vadājot marihuānu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzu tīņu elks Miša Bārtone kļuvusi par nākamo Holivudas slavenību, kas aizturēta par automašīnas vadīšanu reibumā un neatļautu vielu glabāšanu, ceturtdien apstiprināja Losandželosas policija.

Divdesmit vienu gadu vecās aktrises mašīna tika apturēta agrā ceturtdienas rītā Holivudā uz aizdomu pamata, ka aktrise vada transporta līdzekli reibumā, turklāt izrādījās, ka viņa to dara bez derīgas autovadītāja apliecības, kā arī pie viņas tika atrasta marihuāna un vēl kāda ar likumu kontrolēta viela.

Miša Bārtone uzvelk zāli (2007.gada februāris)

Anglijā dzimusī amerikāņu aktrise Bārtone, kura ieguva popularitāti daudzu amerikāņu pusaudžu vidū, pateicoties Marisas Kūperes lomai populārajā ASV televīzijas seriālā "The O.C.", tika apturēta, kad policisti pamanīja, ka viņas "Range Rover" markas mašīna līkumo pa divām joslām un nesignalizē par pagriezienu.

Lielāko ceturtdienas daļu Bārtone pavadīja apcietinājumā policijas iecirknī, kur viņa kļūdaini bija reģistrēta kā Bērtone (Burton nevis Barton), taču vakarā viņai pakaļ ieradās satrauktie vecāki un aktrise tika atbrīvota pret 10 000 ASV dolāru (4800 latu) lielu drošības naudu, ziņo "Contactmusic".

Viņai izdevās izvairīties no paparaci fotogrāfiem, izejot caur policijas iecirkņa sētas durvīm un ātri iekāpjot vecāku mašīnas aizmugurējā sēdeklī.

Šogad šī nav pirmā reize, kad par auto vadīšanu reibumā un narkotikām tiek arestēta kāda jauna slavenība.

Bārtones draudzene Nikola Ričija tika atzīta par vainīgu automašīnas vadīšanā marihuānas un opiātu preparāta "Vicodin" ietekmē, un arī skandalozā blondīne Perisa Hiltone un aktrise Lidsija Loena tika īslaicīgi apcietinātas par tādiem pašiem likuma pārkāpumiem.

Savukārt seriāla "Lost" aktrise Mišela Rodrigesa un seriāla "24" zvaigzne Kīfers Sazerlends par braukšanu reibumā šobrīd izcieš reālus cietumsodus.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu