Foto: Sandija Vīgante zem pēcpuses uztaisa tetovējumus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Viena no spilgtākajām un talantīgākajām televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībniecēm Sandija Vīgante ievietojusi portālā «Facebook» fotogrāfiju, kurā redzami viņas jaunie tetovējumi.

Izrādās, tetovējumi tieši zem pēcpuses, uz abām kājām, ir bijis ilgs dziedātājas Sandijas Vīgantes sapnis, kura īstenošanai sievietei nācās nogaidīt un saņemties.

Foto: facebook.com

Seksīgā māksliniece, kopš sāka muzicēt Kiprā, ir stipri mainījusies, zaudējusi vairāk nekā 23 kilogramus svara, to māksliniece panākusi, atsakoties no ātrajām uzkodām, kā arī mainījusi matu sakārtojumu.

Tetovējumi vienmēr bijuši sievietes kaislība, viņas miesu rotā jau deviņi tetovējumi (ja tetovējumus zem pēcpuses uz katras kājas uzskata par diviem dažādiem)

Kā pirms gada sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» paziņoja māksliniece, viņai plānā ir vēl izveidot vismaz sešus tetovējumus. Mūziķe tetovēšanos nesauc par atkarību, bet gan par nepieciešamību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu