Siguldas astoņsimtās jubilejas gads (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecgada vakarā, 31.decembrī, plkst.23 Siguldā svētku rotā tērptajā pilsdrupu estrādē notiks Siguldas astoņsimtās jubilejas gada sagaidīšanas svinības.

No plkst.23 Siguldas pilsdrupās būs skatāms teatralizēts uzvedums, kurā piedalīsies Siguldas kori "Spārni", "Atvars", deju kolektīvi "Vizbulīte" un "Gundega".

Neilgi pirms plkst.24 klātesošos Jaunajā gadā un Siguldas astoņsimtgadē sveiks Siguldas novada domes priekšsēdētājs Tālis Puķītis. Gadu mijā iedzīvotāji varēs vērot uguņošanu pilsdrupās un izklaidēties koncertā - ballē, kurā spēlēs grupas "Vēja radītie" un "Flora".

Kā ierasts, sagaidot Jauno gadu, klātesošajiem tiks dalīta bezmaksas svētku torte un tēja, bet par nelielu samaksu būs iespēja iegādāties siltus dzērienus īpašās astoņsimtgades krūzītēs.

Ieeja Siguldas astoņsimtgades sagaidīšanas pasākumā būs bez maksas.

Siguldas astoņsimtgade, pamatojoties uz mūra pils celtniecības laiku, tiks svinēta no 2007.gada 10.augusta līdz 12.augustam.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu