"Tribes of the City" sāk ierakstīt jaunu albumu (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai tas būs līdzīgs tam, ko jau esat dzirdējuši?

Paši "Tribes of the City" cer, ka darbs pie ierkasta veicinās izaugsmi. Galvenā ideja ir eksperimenti ar skaņu, iespējams, ka jaunajā albumā klātesoša būs elektronika, vairāk būs histērisku, griezīgu ģitāru.

Klausies vienu no topošās plates demoierakstiem: Audio:

Visdrīzāk, albums taps, turpinot sadarbību ar Gregu Heiveru, kas ir parūpējies par grupas iepriekšējo veikumu - "For the Sleepy People", kas iznāca 2006. gadā. Jums ir iespēja noklausīties 2 nelielus demo fragmentus, ierakstītus 2007. gadā dažādu sesiju laikā.

Aizejošā gada oktobrī "Tribes of the City" piedalījās vērienīgā pasākumā Apvienotajā Karalistē - vienā no lielākajām pasaules mūzikas konferencēm "In the City" Mančestrā. Atlasei tika iesūtīti vairāk kā 8000 pieteikumu, taču laimīgo bija tikai 600, kuru starpā bija arī "Tribes of the City". BBC Radio iekļāva grupu savā festivālā spēlējošo grupu Top 7.

Pateicoties Lindai Pēterkopai, kas pašaizliedzīgi palīdzēja grupai ar tūres menedžmentu, Liverpūles studijā "Treehouse sessions" tika ierakstīti promo video klipi divām jaunām kompozīcijām.

Drīzumā tos varēs aplūkot www.treehousesessions.net

"Mēs esam ļoti pateicīgi visiem saviem draugiem un klausītājiem par to, ka esat kopā ar mums visu šo laiku. Novēlam Jums Skaistus un neaizmirstamus Svētkus."

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu