Rīgas ''Dinamo'' hokejistu gleznas pārdod par 4705 latiem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāju un galvenā trenera Jūliusa Šuplera radītās 36 gleznas otrdien labdarības izsolē tika pārdotas, kopā iegūstot 4705 latus, aģentūru LETA informēja "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis.

Kā ziņots, izsole notika "Arēnā Rīga" uzreiz pēc KHL spēles starp "Dinamo" un Maskavas CSKA, kurā ar rezultātu 3:2 pagarinājumā uzvarēja Krievijas klubs. Tās laikā interesentiem bija iespējams iegādāties gleznas, kuras hokejisti un treneris bija radījuši mākslinieku Jāņa Anamaņa un Ludmilas Kolomenskas glezniecības meistarklasē.

Visdārgāk tika nosolīta viena no trenera Šuplera gleznām, par kuru kāds no solītājiem atdeva 1100 latu. Par 600 latiem tika iegādāta vienīgā slovāku uzbrucēja Marsela Hosas glezna, un tāpat liela interese tika izrādīta par diviem Aleksandra Ņiživija mākslas darbiem, kuri tika nosolīti attiecīgi par 300 un 200 latiem.

Visa izsolē iegūtā nauda tiks ziedota Jāņa Anmaņa vadītajam Latvijas bērnu mākslinieciskās fantāzijas akadēmijas jauno talantu atbalsta fondam.

Kā ziņots, KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 47 punktiem 38 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, par trīs punktiem atpaliekot no Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienības, kas atrodas astotajā vietā. Savukārt Maskavas CSKA ar 59 punktiem atrodas septītajā vietā šajā konferencē.

Rīgas "Dinamo" komanda jau 3.janvārī uzsāks sezonas tālāko izbraukuma sēriju, kuras laikā apciemos Novosibirsku, Novokuzņecku un Habarovsku. Savukārt nākamo mājas spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs tikai 14.janvarī, kad uzņems Jekaterinburgas "Avtomobilist" hokejistus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu