"Likteņa ironija 2" uzstādījusi kases ieņēmumu rekordu Krievijā (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iznākot uz Krievijas kinoekrāniem 21.decembrī, filma "Likteņa ironija 2" pēc pirmajām četrām izrādīšanas dienām uzstādījusi jaunu ieņēmumu rekordu starp Krievijā ražotajām filmām.

Režisora Tiumura Bekmambetova veidotās filmas "Likteņa ironija 2" ieņēmumi ir 9,4 miljoni dolāru (4,55 miljoni latu). Dubaņevičs atzina, ka, spriežot pēc veiksmīgās debijas un ņemot vērā tuvojošos Ziemassvētkus Krievijā, "Likteņa ironijas" turpinājumam ir visas iespējas ieņemt pirmo vietu Krievijas kino visu laiku visienesīgāko filmu topā.

Latvijā filmu "Likteņa ironija 2" pirmās nedēļas laikā pēc izrādīšanas, kas arī tika atklāta 21.decembrī, noskatījušies gandrīz 20 000 skatītāju. Pirmajā izrādīšanas nedēļā Latvijā visi seansi bija izpārdoti.

Jau ziņots, ka filma "Likteņa ironija 2" ir populārās padomju Jaungada komēdijas "Likteņa ironija vai Vieglu garu!" turpinājums.

Filmā galvenajās lomās spēlēs populārie mūsdienu Krievijas aktieri Konstantīns Habenskis un Sergejs Bezrukovs. Epizodiskās lomās piedalās arī aktieri no oriģinālās filmas - Andrejs Mjagkovs, Barbra Briļska, Aleksandrs Širvindts, Jurijs Jakovļevs.

Kopš Vecgada vakara, kad Žeņa Lukašins satika savu Nadju, ir pagājuši 30 gadi. Taču kopdzīve viņiem nav izdevusies. Viņi atgriezās katrs savā līdz šim ierastajā dzīvē. Abiem piedzimuši bērni - zēns un meitene.

Otrajā filmā tiks atkārtoti oriģinālfilmas sižeta pagriezieni, tikai šoreiz viss notiks ar Žeņas un Nadjas bērniem - varoņa pārlidojums no vienas pilsētas uz otru, adrešu sakritība un negaidītas tikšanās.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu