R. Kelijs stājās tiesas priekšā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu r’n’b dziedātājs R. Kelijs šonedēļ stājās tiesas priekšā sakarā ar apsūdzību bērnu pornogrāfijas lietā.

Pirms sešiem gadiem pie mūziķa tika atrasts videoieraksts, kurā redzams viņš pats seksuālos sakaros ar kādu meiteni, kurai varētu būt 13 vai 14 gadu. Izmeklēšana ieilga un lieta tikai tagad nonākusi tiesā. R. Kelijam bija jāierodas tiesas zālē Čikāgā jau trešdien, bet viņš tur neparādījās, tāpēc tika izdots aresta orderis. Mūziķim tomēr izdevās paspēt uz tiesu vēl pirms orderis stājās spēkā.

"Esmu ļoti vīlies," par apsūdzētā kavēšanos izteicās tiesnesis Vinsents Gofans. Viņš norādīja, ka tiesas izsniegtā atļauja doties koncertturnejā uzskatāma par pretimnākšanu, kuru nevajadzētu izmantot ļaunprātīgi. R. Kelijs skaidroja kavēšanos ar sniegputeni un turnejas autobusa šofera nogurumu. Jūtas štatā autobusam nācās stāvēt, jo policija, pārbaudot maršruta ierakstus, konstatēja, ka šoferis nav pietiekami atpūties, lai varētu turpināt ceļu.

Nākamā tiesas sēde R. Kelija lietā notiek šodien, kad tiks lemts, vai pagarināt mūziķim piemēroto drošības līdzekli – atbrīvošanu pret drošības naudu.

Atgādinām, ka pirms pieciem gadiem tiesa saņēma 26 minūšu garu videoierakstu, ko Čikāgas pilsētas laikrakstam februārī bija nosūtījusi kāda persona, kas vēlējusies palikt anonīma. Tajā R.Kelijs it kā redzams seksuālos sakaros ar kādu 14 gadu vecu meiteni.

Videoieraksts, kas anonīmi tika nosūtīts avīzei "Chicago Sun-Times", tika pārdots ielās un bija pieejams internetā visā valstī.

Kelijs, kura talantu atklāja, kad viņš uzstājās Čikāgas metro stacijās, tagad kļuvis par vienu no veiksmīgākajiem popmūziķiem un producentiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu