«Knicks» nav runājis ar Porziņģi par jaunu līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas «Knicks» šajā vasarā nav veicis sarunas ar Kristapu Porziņģi par līguma pagarināšanu, vēsta ESPN. Viņš varēja pretendēt uz piecu gadu kontraktu, kas šajā laikā paredzētu 157 miljonu ASV dolāru lielu atalgojumu.

Ņujorkas kluba algu griestos nākamajā gadā atbrīvosies 10 miljoni ASV dolāru, ja «Knicks» ar Porziņģi 2019. gada vasarā gribēs parakstīt līgumu kā ar brīvo aģentu.

«Mēs ar Kristapu turpinām kontaktēties,» ESPN sacīja «Knicks» komandas ģenerālmenedžeris Skots Perijs. «Viņš ir daļa no mūsu ilgtermiņa plāna. Esam ar viņu un viņa pārstāvjiem apmierināti. Sadarbosimies, lai tiktu pie skaidrības.»

Perijs gan atteicies atbildēt, kad varētu sākt sarunas ar Porziņģi par jauna līguma noslēgšanu.

«Esam ciešā kontaktā ar viņu, kas saistās ar viņa rehabilitācijas procesu un par to, lai «Knicks» turpinātu virzību uz priekšu,» norādīja Perijs.

22 gadus vecajam Porziņģim vēl uz vienu sezonu ir spēkā līgums ar «Knicks».

Porziņģis turpina rehabilitācijas procesu pēc ceļgala savainojuma. Viņa atgriešanās laukumā varētu notikt ap Ziemassvētku laiku.

«Knicks» komanda Porziņģi NBA draftā izraudzījās 2015. gadā. Iepriekšējā sezonā viņš laukumā devās 48 mačos, kuros vidēji izcēlās ar gūtiem 22,7 punktiem, savāca 6,6 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķēja 2,4 pretinieku metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu