Salatētis pielūdzējs iebalso trīs Z-Scars dziesmas LMK TOP10 augšgalā (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot jau ar 14. decembri kāds ļoti aktīvs balsotājs pirmajās trīs vietās iebalsoja grupas Z-Scars dziesmas. Tikai īsi pirms nedēļas topa nullēšanas jaunās dziedātājas Elli U dziesma „Live your life” pakāpās līdz otrajai vietai.

"Mēs ar grupu bijām ļoti pārsteigti par tik aktīvu balsošanu," saka Z-Scars vokālists un dziesmu autors Andris Kivičs.

"Pēc sms skaita var redzēt, ka cilvēks ir iztērējis vairākus simtus latus, un lai kāds būtu iemesls tik kaislīgai un dāsnai balsošanai- saku milzīgu paldies par šo dāvanu jaunajā gadā. Paldies vēlreiz – tas mūs uzjautrināja un mēs to novērtējām," turpina Andris.

"Protams, jāsaka arī paldies Elīnai un viņas mammai, ka atstāja mūsu dziesmu pirmajā vietā," smejot saka Kivičs. "Ceturtdien vakarā īsi pirms pusnakts sēdēju pie sava datora un vēroju izmaiņas LMK topā un redzēju cik strauji aug balsis Elli U dziesmai. Sapratu, ka tulīt viņa būs pirmajā vietā, taču pēkšņi tās apstājās. Tas ir tik mīļi," uzskata Andris. "Novēlu veiksmi un izturību šai jaunajai lēdijai Latvijas Muzikālās līgas lielajā finālā," nobeidz Kivičs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu