Krievu hokejista sieva: Vīrs man sita ar dūri pa seju un spārdīja ar kājām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas «Kings» aizsarga Vjačeslava Voinova sieva Marta Varlamova atklājusi skarbus faktus par sava vīra nežēlīgo, agresīvo rīcību, ziņo ASV mediji.

Atgādināsim, ka Voinovs tika arestēts 20. oktobrī Losandželosas slimnīcā, uz kurieni viņš nogādāja sievu. Vēlāk viņš tika atbrīvots pret drošības naudu, taču NHL, kamēr notiek lietas izmeklēšana, krievu hokejistu diskvalificēja.

Varlamova policijas darbiniekiem atklājusi, ka viņai krievu hokejists esot iesitis ar dūri pa seju un spārdījis ar kājām.

Pēc kārtībsargu teiktā, Voinova sievai slimnīcā uz sejas bija vaļējas, asiņojošas brūces.

Skandāls starp Martu Varlamovu un Vjačeslavu Voinovu esot aizsācies ballītē, vēlāk tas turpinājies arī abu laulāto mājā. Kā pierādījumu pret Voinovu policija esot iesniegusi fotogrāfijas ar Martas Varlamovas savainoto seju.

Līdz ar to Varlamovam draud deviņi gadi cietumā vai deportācija no ASV.

Krievijas izlases hokejistu Losandželosas «Kings» otrajā kārtā ar 32. numuru draftēja 2008. gadā. Viņš «Kings» vienībai 2012. un 2014. gadā palīdzēja izcīnīt Stenlija kausu.

NHL kopumā Voinovs aizvadījis 190 regulārā čempionāta mačus, izceļoties ar 18 vārtiem un 63 rezultatīvām piespēlēm.

Krievijas nacionālās izlases sastāvā Voinovs piedalījās Soču Olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu