Monika Levinska saņem grādu sociālpsiholoģijā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Minētā informācija nav "ziņa" pēc būtības, bet gan viens vienīgs piņģerots, par kura nozīmīgumu ir jasaka liels paldies Bilam Klintonam.

Bijusī ASV Baltā nama praktikante un Bila Klintona bijusī mīļotā Monika Levinska Londonas Ekonomikas skolā saņēmusi maģistra grādu sociālpsiholoģijā. Viņas disertācijas nosaukums bija "Objektīva zvērinātā meklējumos: Pētījums par trešās personas efektu un pirmstiesas publicitāti".

"Kad Levinska gāja pāri skatuvei, lai saņemtu savu diplomu un paspiestu roku skolas direktoram seram Hovardam Deivīsam, klātesošie studenti un vecāki sāka spontāni aplaudēt," sacīts publicistes Barbaras Hatsones paziņojumā. "Tas viņai bija ļoti emocionāls moments."

Kalifornijas dienvidos dzimusī 32 gadus vecā Levinska pašlaik aktīvi meklē darbu Lielbritānijā. Levinska pēdējo gadu pavadījusi mācoties un "turoties tālāk no Londonas saviesīgās dzīves".

Levinskas attiecības ar Klintonu, kamēr viņa bija Baltā nama praktikante, bet viņš atradās ASV prezidenta amatā, gandrīz maksāja Klintonam viņa amatu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu