Maikls Staips: «R.E.M.» nekad neapvienosies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izjukušās amerikāņu rokgrupas «R.E.M.» līderis Maikls Staips (Michael Stipe) paziņojis, ka grupa vairs nekad neapvienošoties. Kā jau ziņots, 2011. gadā Staips un pārējie grupas dalībnieki Pīters Baks un Maiks Mills paziņoja par grupas izjukšanu pēc vairāk nekā 30 gadu pastāvēšanas.

Piektdien Staips sniedza interviju amerikāņu telekanālā CBS, kurā noraidīja baumas par «R.E.M.» atkalapvienošanos. «Nē, tas nekad nenotiks,» viņš teica. «Tam nav jēgas. Lai arī ļoti mīlu pārējos grupas dalībniekus un ļoti cienu viņus kā mūziķus un dziesmu autorus, tomēr negribu apvienoties. Es neciešu nostalģiju. Es neprotu gremdēties atmiņās.»

Taču Staips plāno atsākt mūziķa karjeru. «Es domāju, ka nākotnē vēl dziedāšu. Visticamāk, tas nenotiks tik drīz,» viņš teica.

Nesen iznāca sešu DVD komplekts «REMTV», kurā attēlotas grupas attiecības ar mūzikas kanālu MTV. Tajā iekļauta jauna dokumentālā filma par «R.E.M.», kā arī koncertieraksti, intervijas un fragmenti no mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijām.

Atgādinām, ka grupa viesojusies arī Rīgā - 2005. un 2008. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu