Kamparam dāvina biezpienu atmiņas uzlabošanai (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Apvienības "Saskaņas centrs" jauniešu nodaļas "Vienota Latvija" pārstāvji šodien uz Ekonomikas ministriju nogādājuši piecus kilogramus biezpiena, lai tādējādi uzlabotu ekonomikas ministra Arta Kampara („Vienotība”) atmiņu, tā trešdien ziņoja LNT ziņas.

"Vienota Latvija" biedri veikli izmantojuši situāciju un nogādājuši Kamparam biezpienu pēc plašsaziņas līdzekļos izskanējušās pretrunīgās informācijas par ekonomikas ministra izgāšanos saistībā ar gāzes cenām Latvijai, tiekoties ar Krievijas valdības vadītāju Vladimiru Putinu, kas nesen notika Valsts prezidenta oficiālās vizītes laikā Maskavā.

Kā informēja LNT ziņas, biezpiena dāvinātāji – "Vienota Latvija" uzskatot, ka Kampara rīcība esot izskaidrojama gan ar šaušalīgu kompetences trūkumu, gan ar to, ka ministrs, kā viņš izteicies pats, ekonomējot uz pusdienu rēķina. Tas savukārt, pēc politiski aktīvo jauniešu domām, novedot pie tā, ka Kampars neuzņemot pietiekamu vitamīnu devu, nostādot Latviju nepieņemami smieklīgās situācijās.

"Vienota Latvija" priekšsēdētājs Eduards Svatkovs, ierodoties Ekonomikas ministrijas ēkā un noliekot kasti ar pieciem kilogramiem biezpiena, sacīja: "Nododiet viņam, lūdzu, šo! Viņš jau zina, kas mēs esam. Sakiet, lai lieto biezpienu uzturā un nākamreiz, kad dosies uz Krieviju, izsakās daudz precīzāk."

Paša Kampara tobrīd uz vietas ministrijā nebija, tādēļ biezpiens tika atstāts ministrijas caurlaides punktā, informēja LNT ziņas.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu