"Dziedošo ģimeņu" uzvarētājiem pasliktinājušās sekmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirms divām nedēļām noslēdzās telekompānijas LNT veidotais projekts "Dziedošās ģimenes", un jau trešo sezonu lielākās šova skatītāju simpātijas ieguvusi ģimene no Latgales – šoreiz rēzeknieši Puncuļi.

Mācības nu būs pirmajā vietā

Rēzekniešu Puncuļu ģimenes vadību dziedošajā šovā uzņēmās vecākie dēli – Ingars un Artūrs. Abi mācās Rēzeknes katoļu vidusskolā, turklāt Ingaram šis ir nozīmīgs gads – tuvojas vidusskolas absolvēšana.

"Zēniem šova dēļ ir pasliktinājušās sekmes, tāpēc tagad būs ļoti jāsarauj, lai atgūtu iekavēto. Puiši tiek aicināti uz daudziem labdarības pasākumiem gan Rēzeknē, gan tālāk, jo tuvojas svētku laiks. Bērniem šis šovs bija kā piedzīvojums, bet mums, pieaugušajiem, tās svētdienas tomēr bija tādas nogurdinošas, jo visa nedēļa paiet darbos.

Taču tas gandarījums, kas ir tagad, visu atsver.

Prieks, ka zēni ir pamanīti!" "VZ" atzina Puncuļu ģimenes mamma.

"Ingaram nākamais ir atbildīgs pusgads un jādomā par nākotni. Pirms tam vecākais dēls vairāk tā kā sāka domāt par medicīnas studēšanu, bet tagad ir pavisam citas domas. Mūzika viņa dzīvē ienāca ļoti sen, kopš agras, agras bērnības, tāpēc tā ir sirdslieta." Pats Ingars tiešraidē pēc uzvaras visas Latvijas priekšā nosolījās skolotājiem, ka tagad sākšot labi mācīties.

Uz skatuves trīs paaudzes

Uz ģimeņu šova atlasi aizbrauca vien trīs brāļi, taču pēc žūrijas lūguma viņiem pievienojās arī lieliski dziedošie vecāki un vecmāmiņa, līdz ar to uz skatuves kāpa Puncuļu ģimene trijās paaudzēs.

Rēzeknieši uzskata, ka piedalīšanās "Dziedošajās ģimenēs" ir liela veiksme, jo bija iespējams parādīt sevi citiem. "Tās ir lieliskas emocijas, lieliskas sajūtas! Neturiet sveci zem pūra un nāciet arī nākamgad piedalīties šajā brīnišķīgajā projektā, jo tās ir neaizmirstamas emocijas un neaizmirstams piedzīvojums – ikvienai stiprai ģimenei tas ir jāizbauda! Milzīgs paldies visiem!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu