Jau šonedēļ kopā ar latviešu dizainerēm un māksliniecēm saldējums «Magnum» prezentēs jaunu modes un mākslas kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Šopavasar latviešu modes dizaineres un mākslinieces ir apvienojušās vēl nebijušā radošā projektā, radot unikālu modes un mākslas kolekciju «Atbrīvo zvēru sevī!», sadarbībā ar saldējumu «Magnum». Jaunā kolekcija apvieno gan modes, gan vizuālās mākslas darbus ar mērķi iedvesmot ikvienu uzdrīkstēties vairāk un atbrīvot savu iekšējo zvēru. Modes un mākslas kolekcija, kas pēc nepacietīgas gaidīšanas jau šonedēļ tiks prezentēta plašākai publikai, būs apskatāma ne tikai Rīgā, bet arī citviet Latvijā.

Jau vairākus gadus «Magnum» sadarbojas ar radošās nozares pārstāvjiem, un šogad zīmols vienā projektā ir apvienojis tādas modes dizaineres, kā Katya Katya Shehurina, Dace Bahmann, Narciss, un mākslinieces Ievu Bondari, Kristīni Luīzi Avotiņu un Ievu Ekmani. Katra projekta dalībniece radījusi individuālu trīs darbu kolekciju – interpretāciju par tēmu «Atbrīvo zvēru sevī!», kas veltīta jaunā saldējuma «Magnum Double» tāda paša nosaukuma 2016. gada kampaņai.

Latviešu modes dizainere Dace Bahmann par dalību projektā: «Dalība «Magnum» projektā man pašai bija kā izlaušanās, jo varēju pievērsties stilam, kas ir īpaši tuvs – Haute Couture. Projekta tēma lieliski saskan ar manu pašreizējo rokrakstu, un tā bija iespēja man kā dizainerei uzdrīkstēties vairāk. Es ticu, ka katrā sievietē ir divas puses: viena maigā, romantiskā, gaisīgā un otra stingrā, nedaudz agresīvā, kas demonstrē mūsu iekšējo zvēru. Šo pašu dubulto pieeju es centos ielikt savos tērpos un ļoti ceru, ka tie iedvesmos arī citas sievietes atklāt un atbrīvot zvēru sevī.»

Jaunā «Magnum» modes un mākslas kolekcija būs īpaši interesanta patiesas baudas un mākslas cienītājiem, sevišķi tiem, kas nebaidās no izaicinājumiem. «Atbrīvo zvēru sevī!» projekta darbi tiks prezentēti īpašā pasākumā un pēc tam apskatāmi vairākās vietās Latvijā.

Saites uz kolekcijas «Atbrīvo zvēru sevī!» tapšanas aizkulisēm sociālajos tīklos:

Dizainere Dace Bahmane

Dizainere Katya Katya Shehurina

Dizainere Alise Trautmane

Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa

Māksliniece Ieva Ekmane

Māksliniece Ieva Bondare

Modele Māra Sleja

Modele Līga Jankova

Modele Līga Liepiņa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu