"Bilanebila Party" - piektdien, 14. novembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. novembrī klubā "PULSē" norisināsies kārtējais "Bilanebila Party" pasākums.

Tāpat kā iepriekšējā pasākumā, lielāka uzmanība tiks veltīta tehno mūzikai. Dažādu nokrāsu tehno spēlēs pasākuma īpašie viesi - dīdžeji Eric Chehov un Bufetnieks, kā arī viens no labākajiem elektroniskās mūzikas producentiem Latvijā -=UHU=- nospēlēs jums electro/detroit mūziku. Dīdžejs Cute spēlēs tech-house un tehno, bet nakts vidū dīdžejs Maxim Perepeliza uzstāsies ar aizraujošu breakbeat-electro.

Visas nakts garumā jūs gaida kvalitatīva elektroniskā mūzika, piepildīta ar emocijām, dvēseliskumu un brīvību.

-=UHU=- ir Latvijā ievērojams elektroniskās mūzikas producents, kuram drīzumā iznāk albums “Ultra sound melodies” amerikāņu izdevniecības "Transient Force apgādā. Šis ir pirmais -=UHU=- albums pēc iepriekš izdotajiem singliem.

Eric Chehov – viens no spilgtākajiem tehno skatuves pārstāvjiem Latvijā.

Bufetnieks – diezgan jauns vārds uz Latvijas tehno skatuves. Regulāri uzstājas klubā, kā arī ir uzstājies tādos ievērojamos tehno pasākumos kā “TehnoKarnevāls” un “Tune Up Your Summer”.

Aicinām jūs uzdejot un paklausīties klasisko tehno mūziku, kas Rīgā ir jau kļuvusi par ekskluzīvu iespēju, 14. novembrī klubā “PULSē”!

Ieejas maksa

"Welcome drink stunda" no plkst. 22 līdz 23.30 1 Ls Pēc 23.30 4 Ls, ar flaijeri 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu