Jaungada uguņošana Rīgā būs "Eglītes" pavadījumā (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31.decembrī Jaunā, 2011.gada sagaidīšana Rīgā notiks pie Brīvības pieminekļa, kur tieši pusnaktī pēc Latvijas himnas atskaņošanas rīdzinieki un pilsētas viesi varēs noskatīties Jaungada uguņošanu Ainara Virgas dziesmas "Eglīte" pavadījumā.

Dziesma "Eglīte" būs dzirdama jaunā aranžējumā - komponista Kārļa Lāča instrumentācijā, informēja Rīgas domes Kultūras pārvaldes projektu koordinatore Elīna Dambekalne.

Uz lielā ekrāna tiks demonstrētas uzrunas, telekanāla LNT Jaungada programmas fragmenti, kā arī skanēs populāra latviešu un ārvalstu mūzika. Pasākuma sākums 31.decembrī būs plkst.21, bet noslēgums - 2011.gada 1.janvārī plkst.1.

Pasākuma tiešraide būs vērojama telekompāniju LNT un "TV5" kanālos.

Uguņošanu nodrošinās SIA "Ugunsmeistars", kas Rīgas svētku laikā notikušajās Uguņošanas sacensībās ieguva otro vietu. Tāpat kā pērn, pirmās vietas ieguvējs skatītāju balsojuma rezultātā nodrošina uguņošanu Rīgā 18.novembra svinībās, bet otrās vietas ieguvējs - Jaunā gada sagaidīšanā.

Uguņošana pašvaldībai izmaksās 3000 latu.

31.decembrī līdz pusnaktij darbosies arī tirdziņš Līvu laukumā un "Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš" Doma laukumā, atsevišķas tirdzniecības vietas tajos strādās arī pēc pusnakts. Vienlaikus Doma laukumā līdz pusnaktij muzicēs grupa "Labvēlīgais tips".

Vecrīgā gadu mijā darbosies arī slidotava Strēlnieku laukumā - no 31.decembra plkst.10 līdz 1.janvāra plkst.2.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu