Krievu dakteris Hauss seriālā "Dakteris Tirsa" (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 12.janvārī sāks raidīt seriālu "Dakteris Tirsa", kurš vēl pirms tā filmēšanas sākuma paguva ne pa jokam satraukt skatītājus. Dakteris Tirsa iesaukts par krievu doktora Hausa klonu, lai gan seriāla veidotāji apgalvo, ka viņu radītais varonis amerikāņu kolēģim līdzinās tikai rakstura un ģenialitātes ziņā.

TV3 skatītājiem būs iespēja pašiem salīdzināt abus seriālus un dakterus, tad izvērtēt, vai tie patiešām ir līdzīgi. Jaunais seriāls "Dakteris Tirsa" pirmizrādi piedzīvos 12.janvārī un skatītājus priecēs ik darbdienu 17:20 TV3!

Kādā no Maskavas klīnikām strādā 40 gadus vecs ārsts vārdā Genādijs Tirsa (Mihails Porečenkovs). Viņa darbības lauciņš ir sporta traumas un sportistu ārstēšana un rehabilitācija, un viņš savu darbu veic vienkārši ģeniāli.

Viņš ne vien spēj pareizi noteikt diagnozi, kad visa Krievijas Medicīnas zinātņu akadēmija bezpalīdzīgi plāta rokas, bet arī atgriež cilvēkus sportā un daļu izrauj nāvei no ķetnām.

Iepazīsimies tuvāk!

Genādijs Tirsa ir zvērināts pesimists, viņš ar gluži vai dumpīgu lecīgumu noraida augstāku spēku esamību, ir ciniskāks par vairumu mediķu, un ir īpatnēji asprātīgs. Viņš ir pārliecināts, ka pieaudzis, prātīgs cilvēks spēj tikt galā ar dzīvi pats saviem spēkiem, un uzskata, ka cilvēks ir pats sava likteņa saimnieks un jebkura viņa izdarītā izvēle ir cieņas vērta. Kolēģi viņu vienlaikus dievina (kā gan var nemīlēt ģēniju?) un necieš (ne katrs izpelnās iesauku Frankenšteins). Dakteri jau sen moka kaite, kuras dēļ viņš ķēries pie spēcīgas iedarbības narkotiskiem preparātiem. Viņš nebaidās no ārkārtas situācijām un pat apzināti tiecas pēc tādām. Turklāt vienā no viņa slimnīcas palātām jau septiņus gadus komā guļ viņa sieva... Sākums izklausās intriģējošs?!

Seriāla dēļ prom no "Ekstrasensu cīņām"

Seriālā piedalās izcili aktieri - galvenajā lomā tas Mihails Porečenkovs, kurš "Daktera Tirsas" dēļ pameta Ekstrasensu cīņas, ar kurām gadu gaitā bija cieši saradis. Viņa kolēģus klīnikā tēlo Ksenija Kutepova, Mihails Truhins, Jeļena Panova, Sergejs Gazarovs un Natālija Rogožkina.

Hausa līdzinieks?!

Pavirši uzmetot aci, nudien var saskatīt daudz līdzību starp dakteri Tirsu un amerikāņu ārstu Hausu (starp citu, Hjū Lorijs tik pārliecinoši piesavinājies amerikāņu izrunu, ka daudzi skatītāji joprojām nezina, ka viņš ir brits). Arī Hauss ir ģeniāls diagnostiķis, pārliecināts ateists un viņu nomāc sena trauma, kuras dēļ viņš kļuvis par atkarīgo. Un arī amerikāņu dakteri viņa kolēģi un padotie vienlaikus dievina un ienīst. Par abu ārstu līdzību skatītāji paši varēs pārliecināties jau 12.janvārī un turpmāk ik darba dienu!

Seriāla oriģinālais nosaukums - "Doktor Tirsa"

Seriāls veidots 2010.gadā Krievijā

Režisori: Aļona Zvancova, Dmitrijs Konstantinovs, Leonīds Mazors

Lomās: Mihails Porečenkovs, Sergejs Gazarovs, Mihails Truhins u.c.

Jaunais seriāls "Dakteris Tirsa" jau no 12.janvāra darbdienās 17:20 TV3!

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu