Dmitrijs Haratjans filmējas seriālā: “Prāts vai instinkts”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. decembrī uz divām dienām Rīgā ierodas slavenais Krievijas aktieris Dmitrijs Haratjans, lai filmētos oriģinālseriāla “Prāts vai instinkts” 10. sērijā. D. Haratjana varonis ir uzņēmējs no Maskavas, kas ieskatās filmas varonē Emīlijā, un viņiem izveidojas neparastas attiecības.

Tieši pirms mēnēša ceļu pie Latvijas televīzijas skatītājiem sāka Žaklīnas Cinovskas veidotais jaunais latviešu oriģinālseriāls, kas kļuvis par vienu no skatītākajiem seriāliem Latvijā.

Seriāla pamatā – stāsts par piecām rīdziniecēm: Zani, Valēriju, Terēzi, Emīliju un Laumu, par viņu draugiem un draudzenēm, par viņu vienīgā un īstā dzīves ceļa meklējumiem. Galvenajās lomās - Evija Kromule-Skulte (Zane), Ieva Aleksandrova-Eklone (Terēze), Santa Didžus (Valērija), Terēze Lasmane (Lauma), Milena Gulbe (Emīlija), lomās - Mārtiņš Vilsons, Artis Robežnieks, Guntis Skrastiņš, Ivars Puga, Rēzija Kalniņa, Zane Jančevska, Ivars Puga, Normunds Laizāns.

Seriāla stilistika ieturēta šodien modernās komēdijdrāmas žanrā, kur skatītājs kopā ar varonēm varēs meklēt risinājumus aktuālās un intriģējošās situācijās, jo autores apzināti meklējušas tipiskas situācijas, lai tās risinātu atbilstoši lielpilsētas iedzīvotāju loģikai... Līdz ar to seriāla skatītājiem ir iespēja gan pasmieties, gan notraust asaru, gan ieraudzīt pašiem sevi atpazīstamās situācijās.

Rīdzinieču gaitām LTV1 skatītāji var sekot katru svētdienu no plkst. 21.20. Seriāla veidotāji iecerējuši to demonstrēt arī Krievijas televīzijā, jo filmā redzami lieliski aktieri brīnišķīgā Rīgas vidē, bet Krievijas skatītājam vienmēr bijusi neatslābstoša interese gan par Latviju, gan Rīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu