«Laba daba» izziņo programmu. Kopumā 80 mūzikas apvienības un dīdžeji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā mūzikas festivālā «Laba daba», kas notiks no 5. augusta līdz 7. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» Līgatnes pagastā, uz sešām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 80 mūzikas apvienības un dīdžeji, informēja festivāla rīkotāju pārstāve Kristīne Pinkule.

Festivālā dalību apstiprinājušas tādas pašmāju mūzikas grupas kā «Zāle», «Rūsa», «Tehnikums», «Tesa», projekts «Pilsētas skaņas», «Rīta stienis», «Stūrī zēvele», «Laika suns», leģendārais kolektīvs «Dzidriņas megasistēma», «Oranžās brīvdienas», «Dārdi», «Nē», «Howling Owl», «Tur un tur» un «Manta».

Tāpat festivālā ar muzikāliem priekšnesumiem klausītājus priecēs «Riga Metro», «Rīga Reggae», «Dj Krankenwagen», «Pupociklu vasara», «Jauno Jāņu orķestris», «Kasetes», «Satellites LV», «Kaktu balles muzikanti», «Austrumkalns», Nils Īle ar «Afro Ambient», dziesminieks Haralds Sīmanis un «Zig Zag», kuri drīzumā laidīs klajā savu jauno albumu.

Vienu no retajiem šā gada koncertiem festivālā sniegs arī Kristapa Krēsliņa grupa «Mācītājs on Acid», kas Latvijā viesosies tikai pāris nedēļas.

Kā vēl viens īpašs notikums izceļams dueta «Čipsis un Dullais» koncerts kopā ar mūziķi Alisi Josti.

Foto: Roberts Neilands

Arī šogad papildus Latvijas mūziķu koncertiem festivāls piedāvās plašu ārvalstu mūziķu klāstu - festivālā viesosies elektroniskā indie grupa «Lust for Youth» no Dānijas, mūziķi «Die Krupps» no Vācijas, «Superbesse» no Baltkrievijas, «Spichki» no Lietuvas, «St.Cheatersburg» un «Kali Briis Band» no Igaunijas, «Spiritual Seasons» no Ukrainas, pankroka grandi «T.S.O.L.» no ASV, elektroniskās mūzikas projekts «Shtuby» no Izraēlas un Krievijas uzlecošā mūziķe Kedra.

Festivāla programma tiks papildināta, un atsevišķi tiks izziņots arī elektroniskās mūzikas skatuves «Kraukļa ligzda», «chill-out» zonas un «Radio Naba» raidījuma «Ej apskrieties» pankroka telts piedāvājums.

Nemainīgi festivālā tiks piedāvātas dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas gan no Latvijas, gan ārvalstīm, būs arī bagāta papildprogramma ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Paralēli muzikālajam piedāvājumam festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm. Šis festivālam būs jau astotais norises gads.

Biļetes uz festivālu pieejamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu