Edgara Jaunupa līgava pat grūtniecības laikā apmeklē ballītes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups 13.maijā apmeklēja restorāna «Aqua Luna» vasaras terases atklāšanas ballīti. Vīrietis ieradās savas līgavas Katrīnas Leiškalnes sabiedrībā – sieviete pat grūtniecības laikā neatsakās no saviesīgiem pasākumiem.

Pāris ir kopā jau sešus gadus, un pagājušā gada izskaņā Edgars bildināja Katrīnu, mīlnieki vēl nav paspējuši apprecēties, kad tiem jau jāpaziņo nākamie pozitīvie jaunumi – šajā gadā viņu mazā ģimenīte, kurā pagaidām ir tikai viņi divi vien, papildināsies, jo Katrīna gaida bērnu.

Foto: Publiciātes foto

Pāris restorāna atklāšanā tikās ar draugiem, jautrā kompānijā svinēja vasaras iesākumu un restorāna jauna koncepta prezentāciju. Lielāko vakara daļu mīlnieki pavadīja uz terases, baudot Andrejsalas skaistos skatus un vakara mieru.

Foto: Publiciātes foto

Katrīna ir pozitīvs piemērs tam, ka pat grūtniecības laikā sieviete var dzīvot aktīvu saviesīgo dzīvi, nedarot pāri bērniņam un neļaujoties nogurumam.

Foto: Publiciātes foto

Grūtniecība topošo māmiņu tikai izdaiļo un piešķir vairāk sievišķības un trausluma.

Lieškalne pasākumu apmeklēja raibā, vasarīgā spilgtu toņu kleitiņā, kuras šuvums neizcēla viņas vidukli, tātad palīdzēja paslēpt vēdera apjomus, kleitu papildināja kurpes uz maza papēdīša, kā nekā dāma vienmēr ir un būs dāma.

Foto: Publiciātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu