Ar elegantu un izsmalcinātu ballīti atklāta populāra restorāna vasaras terase

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pagājušajā piektdienā, 13. maijā, par Rīgas «Rivjēru» dēvētajā Andrejostā norisinājās grandiozs restorāna «Aqua Luna» vasaras terases atklāšanas pasākums «For seasons of Aqua Luna», ko caurvija četru gadalaiku burvība.

Vakars sākās ar restorāna īpašnieku uzrunām un jaunā restorāna koncepta prezentāciju, kuras pamatā ir ideja par universālu vietu, kur katrs Andrejostas viesis var nesteidzīgi pavadīt laiku radu un draugu lokā vai veiksmīgi veidot biznesa kontaktus, paslēpties no vasaras smeldzes restorāna plašajā terasē vai sasildīties pie kamīna garajos ziemas vakaros.

Par mūziku un nevaldāmo jautrības atmosfēru parūpējās DJ Markus Riva, bet pasākuma kulminācijā uz improvizētās skatuves kāpa enerģiskā grupa «ROCK5», kas iekustināja publiku karstajām dejām līdz pašai rītausmai.

Pasākumu apmeklēja tādas zvaigznes kā uzņēmēja Svetlana Leva, skaistuma konkursu dalībniece, modele Diāna Kubasova, modes žurnāliste Simona Kubasova, televīzijas perosnība Renārs Zeltiņš, dziedātājs Markus Riva un daudzi citi.

Viesi baudīja izmeklētās sezonālās uzkodas, ko lieliski papildināja katram gadalaikam pieskaņotie kokteiļi un dzērieni.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu