Girls Aloud iekaro topa virsotni (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecu dziedošu britu meiteņu popgrupa Girls Aloud šonedēļ iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa virsotni ar "Out of Control".

"Out of Control" ir meiteņu pirmais numur viens studijas albums, iepriekš topa virsotni bija sasniegusi Girls Aloud labāko dziesmu izlase "The Sound of Girls Aloud". Pagājušās nedēļas līdere - amerikāņu dziedātāja Pinka ar plati "Funhouse" (LaFace/Sony BMG) noslīdējusi uz 2. vietu, savukārt 3. vietā jauna izlase no Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) "Greatest Hits" (Interscope). Britu rokgrupa Razorlight ar līderi Džoniju Borelu (Johnny Borrell) priekšgalā ar jauno "Slipway Fires" kā jaunums 4. vietā. Snow Patrol solista Garija Laitbodija (Gary Lightbody) vadībā šonedēļ noslīdējuši no 2. uz 5. vietu. Vīru jaunākais studijas darbs "A Hundred Million Suns" (Fiction/Polydor) seko un "Eyes Open" platēm. Pateicoties televīzijas reklāmām, top10 atgriezušies roka veterāni Status Quo, vīru "Pictures - 40 Years of Hits" (UMTV) izlase 8. vietā. Vienu vietu zemāk citi roka veterāni - austrālieši AC/DC ar jauno albumu "Black Ice". Ārpus pirmā desmitnieka jauni albumi no Klifa Ričarda (Cliff Richard) "50th Anniversary Album" (EMI) un Andrea Bočelli "Incanto" (Decca), attiecīgi 11. un 12. vietā. "Incanto" albumā apkopotas Bočelli iemīļotākās itāļu dziesmas, kas jau kļuvušas par 20.gadsimta klasiku un standartu, pēc kura sevi mēra gan popmūziķi, gan operas dziedoņi. Tās ir lieliskāko itāļu tenoru Enriko Karūzo, Franko Korelli, Lučāno Pavaroti, Benjamino Džiljī izpildītās dziesmas, kā "Mamma", "Funiculi Funiculá" un "Santa Lucia". Albumā apspēlēta mīlestības tēma – mātes mīlestība (Mamma), sievietes mīlestība (O surdato nammurato, Era di maggio, Un Amore Cosi Grande, Non ti scordar di we), jūtas pret skaistām vietām (Santa Lucia, Funiculi Funiculá) un skaistu valsti – Itāliju. Iedvesmu jaunajam albumam Bočelli guvis Neapolē, tās saulainajā Vidusjūras piekrastē un leģendārajā operas namā, kas bijusi mājvieta vienai no dižākajām Eiropas balsīm – Enriko Karūzo. Singlu konkurencē bez izmaiņām - britu populārā talantu šova "The X Factor" finālisti aktualizējuši 1993. gada Meraijas Kerijas (Mariah Carey) dziesmu "Hero", un tā šonedēļ otro nedēļu pēc kārtas ir kļuvusi par Apvienotās Karalistes pirktāko singlu. 2. vietā jaunums no Bejonsē (Beyonce) "If I Were a Boy" (Columbia). Pirmajā piecniekā šonedēļ vēl divi jauni singli - Britnijas Spīrsas (Britney Spears) "Womanizer" (Jive) un Leonas Luisas (Leona Lewis) "Forgive Me" (Syco Music/Sony BMG), attiecīgi 4. un 5. vietā. Girls Aloud "The Promise" šonedēļ spiestas samierināties ar 3. vietu. Pamatīgs kāpums - no 84. uz 8. vietu izdevies bijušajai meiteņu grupas Mis-Teeq dalībniecei Alešai Diksonei (Alesha Dixon), pateicoties uzvarai BBC1 "Strictly Come Dancing" šovā, dziedātājas "The Boy Does Nothing" (Asylum/Warner Music) kļuvis īpaši aktuāls. 17. novembrī tiks izdots arī Alešas soloalbums "The Alesha Show" (skat. video).

Uk top10 singli:

VietaIzpildītājsAlbums
1.X Factor Finalists"Hero"
2.Beyonce"If I Were A Boy" (jaunums)
3.The Girls Aloud"The Promise"
4.Britney Spears"Womanizer" (jaunums)
5.Leona Lewis"Forgive Me" (jaunums)
6.Guru Josh Project"Infinity 2008"
7.Katy Perry"Hot ''N'' Cold"
8.Alesha Dixon"The Boy Does Nothing" (jaunums)
9.Alicia Keys & Jack White"Another Way To Die"
10.Pink"So What"

UK Top10 albumi:

VietaIzpildītājsAlbums
1.The Girls Aloud"Out Of Control" (jaunums)
2.Pink"Funhouse"
3.Enrique Iglesias"Greatest Hits" (jaunums)
4.Razorlight"Slipway Fires" (jaunums)
5.Snow Patrol"A Hundred Million Suns"
6.Kings Of Leon"Only By The Night"
7.Celine Dion"My Love - The Essential Collection"
8.Status Quo"Pictures - 40 Years of Hits" (jaunums)
9.Ac/Dc"Black Ice"
10.Sash"The Best Of"
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu