“Lielā enciklopēdiskā vārdnīca”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

– Vairāk nekā 20 000 šķirkļu; – 3000 ilustrāciju; kartes, shēmas, tabulas; – Kopš 1993. gada tulkota vairāk nekā 14 valodās; – Izdevums papildināts ar informāciju par Latviju; – Pasaulē pārdots vairāk nekā viens miljons eksemplāru.

Lielā enciklopēdiskā vārdnīca ir izdevniecības Lidman Production AB un apgāda “Jumava” kopīgs projekts. Enciklopēdiskā vārdnīca apkopo koncentrētu informāciju par visām pasaules valstīm, to dabu, iedzīvotājiem, vēsturi, saimniecību, kultūru, reliģiju, par ievērojamām vēstures un mūsu laiku personībām (valsts un politikas darbiniekiem, zinātniekiem, māksliniekiem, rakstniekiem u.c.), sniedz daudzu ikdienā lietojamu jēdzienu un terminu skaidrojumu. Tā paredzēta visplašākajam lasītāju lokam, tādēļ definīcijas dotas maksimāli vienkāršā veidā, pēc iespējas izvairoties no speciāliem terminiem.

Labots un papildināts otrais izdevums. Tulkotāji: Ilmārs Briška, Rute Lediņa, Atis Rudzītis, Lelde Siliņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu