Jauns vārds mūzikā: «Zotovs & Ze Band»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Zotovs & Ze Band» latviešu mūzikas klausītājiem līdz ar savu jaunāko muzikālo kompozīciju piedāvā ļauties aicinājumam apstāties. Uz mazu mirkli. Dziesma «Apstāties» klausītājiem tiek nodota kopā ar tās videoklipu – māksliniecisku īsfilmu par dzīves monotonu plūšanu rāmā un drošā rutīnā, līdz negaidītā brīdī radusies ideja ne tikai izceļ no ierastības, bet arī izmaina mūs neatgriezeniski.

«Zotovs & Ze Band» ir vien jauns nosaukums apvienībai, kurā jau vairāku gadu garumā vienotā sinerģijā darbojas četras radošas personības – Gatis Zotovs (vokāls, ģitāra), Jānis Dūmiņš (ģitāra), Matīss Punka (bungas) un Lauris Krasņikovs (basģitāra). Grupa izpilda tikai oriģinālmūziku – melodisko roku latviešu valodā, ko rada apvienības solists, mūzikas un dziesmu tekstu autors Gatis Zotovs.

Grupa iepriekš ar dziesmu «Augstāk par zemi» startējusi Radio SWH raidījumā «Priekšnams», iekarojot klausītāju simpātijas un iekļūstot raidstacijas rotācijā. Pavisam nesen, 2018. gada pavasarī, «Zotovs & Ze Band» kopā ar rokgrupu «Jauda» devās koncertturnejā pa Latvijas pilsētām. Savukārt šī gada 4. augustā grupa uzstāsies mūzikas un aktīvās atpūtas festivālā «Bauska TASTE». Šobrīd turpinās darbs pie jauniem muzikāliem projektiem un ierakstiem.

Dziesmas «Apstāties» video versiju notvēris un realizējis Mārcis Pļaviņš. Video klipa galvenā varoņa lomā iejuties Edgars Gasners. Par «Apstāties» ierakstu grupa pateicas Pēterim Upelniekam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu