Foto: Apskati Eiropas Kinoakadēmijas balvas sarkanā paklāja stila pērles

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

13.decembra vakarā Latvijas Nacionālajā operā norisinājās divdesmit septītā Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonija. Kā jau pienākas tik greznam pasākumam kā Eiropas prestižākais kino apbalvošanas pasākums, dāmas uz pasākumu ieradās atbilstoši ģērbušās.

Foto: Edgars Kalmēns

Dāmas uz sarkano paklāju steidza, ģērbušās gan vakarkleitās, gan kokteiļkleitās, vadoties pēc sava personīgā stila.

Foto: Edgars Kalmēns

Vairums dāmas gan apzinājās, ka, dodoties uz pasākumu operā, piedienas vilkt garu vakarkleitu, bet dāmas īsajās kleitās tāpat spēja atstāt trausluma un sievišķības iespaidu.

Foto: Edgars Kalmēns

Krāsu gammā, kā jau ierasts elegantos pasākumos, dominēja melnā krāsa, jo tā ir krāsa, kura vienmēr ir eleganta un iederas visos pasākumos.

Foto: Edgars Kalmēns

Melno krāsu vakartērpos galvenokārt izmantoja sievietes, kuras bija ieradušās pāros ar kungiem, tādā veidā saskaņojot kleitas un smokinga krāsas, lai izskatītos eleganti un neaizēnotu viens otru.

Foto: Edgars Kalmēns

Ir zināms, ka nākamā gada topa krāsa ir tumši sarkana, izaicinoša un seksuāla, šādu krāsu akcenti un pat kleitas jau rotāja šā gada Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijas sarkano paklāju.

Foto: Edgars Kalmēns

Vecāka gada gājuma sievietes labprāt izvēlējās klasiska piegriezuma bikses un apavus bez papēža, kuri arī piestāvēja sieviešu gada gājumam un elegancei.

Foto: Edgars Kalmēns

Bija, protams, arī kino ļaudis, kuri pilnībā neievēroja pasākuma etiķeti un ieradās uz Operu smagnējos zābakos un nepiemērotā apģērbā.

Foto: Edgars Kalmēns

Kurš no visiem uz Eiropas Kinoakadēmijas balvas sarkanā paklāja redzētajiem tērpiem tev liekas lielākā stila pērle un kurš katastrofa?

Foto: Edgars Kalmēns
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu