Jauns vārds liepājrokā: «Flying Bra»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jūlija sākumā vēju pilsētas Liepājas grupa «Flying Bra» publiskojusi dziesmas «Ātrums sirdī» video, kas ir priekšvēstnesis topošajam debijas albumam.

Dziesmas stāsts ir par motociklistu dzīvi, reizē mežonīgu, skarbu un vienlīdz romantisma pilnu – par visu, ko tā dod un diemžēl arī paņem sev. Dziesmas teksta autors ir grupas pirmā sastāva bundzinieks Zintis Lākutis. Mūzikas autori ir visi grupas pašreizējie dalībnieki.

«Flying Bra» tika izveidota 2016. gada sākumā. Šobrīd grupas sastāvā ir viens no grupas pamatlicējiem - vokālists Kaspars Šīmanis, ģitāristi Krists Dēvics un Ivars Lūsēns, basģitārists Dainis Pusaudzis, un nesen grupai pievienojies bundzinieks Renāts Gabaliņš, kas atgriezies Liepājā pēc ilgstošas prombūtnes.

Līdz šim grupa «Flying Bra» kāpusi uz skatuves dažādos festivālos - «Summer Sound», «Rockin`Liepāja», «Virgafest», «Bildes» u.c., kā arī uzstājusies ar solo koncertiem vairākos klubos un pasākumos Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu