Muzeju nakts ietvaros durvis vērs Savādo lietu pop-up muzejs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

21.maijā, Muzeju naktī, grāmatu un kultūrpreču mājā «NicePlace Mansards» durvis vaļā vērs Savādo lietu pop-up muzejs, kurā varēs iepazīt dažādus visnotaļ savdabīgus atradumus no dažādām pasaules vietām, kā arī iepazīties ar to stāstiem.

Šogad Muzeju nakts aicina vērīgi palūkoties uz lietām sev apkārt, tieši šā iemesla dēļ «NicePlace Mansards» ir radis iedvesmu izveidot īpašu Savādo lietu pop-up muzeju, kas durvis vērs Muzeju nakts laikā. Apmeklētājiem tiks sniegta iespēja iepazīties ar interesantiem un dīvainiem priekšmetiem, katram no tiem tiks pievienots personisks stāsts par to, kā un kādēļ tas ir nonācis ekspozīcijā.

Apmeklētāji tiks gaidīti ne tikai uz piedzīvojumu muzeja ekspozīcijā, bet arī uz vinila plašu vakaru Henrika Eliasa Zēgnera pavadībā, kur visas nakts garumā tiks atskaņoti grupas «The Doors» skaņdarbi un dažu pietuvināto mūziķu ieraksti. Uz lielā ekrāna tiks demonstrēti grupas koncertieraksti.

Programmā

Savādo lietu muzejs - 16:00 - 2:00

Grāmatu un kultūrpreču māja «NicePlace Mansards», Kr. Barona iela 21a (pagalmā)

Ieeja pa pagraba durvīm.

The Doors mūzikas vakars no 16:00 līdz pēdējam apmeklētājam

Plkst.16.00 The Doors uz ekrāna

Plkst.19.00 The Doors mūzikas vakars - plates spēlē H. E. Zēgners.

Ieeja bez maksas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu