«Rīgas Modes» izziņo 19. maija koncerta īpašos viesus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Valts Čibals

«Rīgas Modes» albuma «Fantastiski» koncertsērijas noslēguma pasākuma īpašie viesi būs pašmāju kolektīvs «Kasetes», informē grupas menedžments.

Līdz šim «Rīgas Modes» aizvadījušas četrus koncertus dažādās Latvijas pilsētās – Ogrē, Daugavpilī, Liepājā un Cēsīs. Jaunā albuma noslēguma pasākums norisināsies 19. maijā Rīgā, klubā One One (Šarlotes iela 18a).

Uzstāšanās laikā uz skatuves grupai pievienosies vairāki grupai nozīmīgi mūziķi – Juris Kulakovs, Jānis Žilde no «Satellites LV» un hiphopa izpildītājs ansis, kurš piedalījās albuma dziesmas «Viņa ir ballītes» ierakstā.

«Kasetes»
«Kasetes» Foto: Publicitātes/Valts Čibals

Koncertu atklās pašmāju elektroniskās mūzikas kolektīvs «Kasetes», kas pagājušogad laida klajā savu debijas albumu «Jaunā kārtība». Pēc mūziķu uzstāšanās paredzēta arī visiem atvērta ballīte turpat netālu esošajā bārā «Nemiers» ar DJ setu no «Rīgas Modes» dalībniekiem.

Biļetes uz koncertu ir pieejamas eKase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu