Kinoteātros Latvijā Artura Ziemassvētki un "Jaungada nakts"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ uz ekrāniem Latvijā nonāk divi jauni un potenciāli spēcīgi projekti. Abas filmas ieskandēs tuvojošos svētkus - Jauno gadu un Ziemassvētkus. Sagaidāms, ka abi jaunumi ieviesīs būtiskas izmaiņas apmeklētāko filmu augšgalā, informē "kinokino.lv".

"Jaungada nakts"

Būtiskākais no jaunumiem ir romantiskā komēdija "Jaungada nakts". Tās analogam "Valentīna diena" arī Latvijā klājās labi, un filmu kopumā noskatījās gandrīz 20 tūkstoši cilvēku. Paredzams, ka "Jaungada nakts" no šiem panākumiem neatpaliks. Filmu veidojis Holivudas romantisko filmu veterāns Gerijs Māršals (Garry Marshall), kura kontā ir tādas iecienītas filmas kā "Jaukā sieviete", "Bēgošā līgava" un "Valentīna diena". Filmu izrādīs angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filmas anotācija: Jaungada naktī iespējams viss: iemīlēšanās, piedošana, jaunas apņemšanās un cerības, vientulība un trakas ballītes – tā ir gada spožākā nakts! Zvaigžņu ansamblis - Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kučers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišele Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi un citi – romantiskā un iedvesmojošā filmā "Jaungada nakts".


"Arturs izglābj Ziemassvētkus"

Otrs nedēļas jaunums ir animācijas filma "Arturs izglābj Ziemassvētkus" ("Arthur Christmas"). Kā noprotams pēc nosaukuma, šī animācijas lente ir pilnībā veltīta Ziemassvētku tematikai. Ziemeļamerikā filma startēja ar samērā pieticīgām sekmēm, taču starptautiskā līmenī tai klājas labāk - kopumā iekasēti aptuveni 70 miljoni. Latvijā filmai nebūs tik masīva izrādīšana kā, piemēram, nesen iznākušajām "Jautrās pleznas 2" ("Happy Feet 2"), un tas noteikti atstās iespaidu arī uz apmeklētības līmeni. Taču, neskatoties uz to, šai animācijas filmai ir labas izredzes kļūt par skatītāko šajā nedēļas nogalē. Filma dublēta latviešu un krievu valodā.

Filmas anotācija: Ģimenes animācijas komēdija beidzot atklāj gadsimtiem ilgi neizdibināto noslēpumu, ko bērni cenšas noskaidrot ik gadu pirms Ziemassvētkiem - "Kā gan Ziemassvētku vecītis pagūst nogādāt dāvanas pilnīgi visiem bērniem vienā naktī?" Lūk, atbilde - Ziemassvētku vecītim ir apbrīnojama elfu armija, kas strādā Ziemeļpolā. Tomēr šis ir stāsts par ģimenes un Ziemassvētku vērtībām un tā centrā ir ne pārāk varonīgs varonis vārdā Artūrs, kam jāpaveic steidzams uzdevums, pirms uzaust Ziemassvētku rīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu