Dohertijs atkal arestēts par narkotiku glabāšanu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Britu rokeris Pīts Dohertijs (Pete Doherty) pirmdien arestēts par nelikumīgu narkotiku (heroīna) glabāšanu neilgu brīdi pēc piedalīšanās tiesas noklausīšanās.

30 gadus vecais dziedātājs atstāja Glosteras Kroņa tiesu policija pavadībā un tika nogādāts vietējā policijas iecirknī uz aizdomu pamata par nelikumīgu narkotisku vielu glabāšanu. Informāciju par Dohertija arestu apstiprināja policijas pārstāve. "Kāds 30 gadus vecs vīrietis tika arestēts uz aizdomu pamata par nelikumīgas vielas glabāšanu. Šobrīd viņš tiek nopratināts."

Netiek atklāts, par kādas vielas iespējamo glabāšanu mūziķis arestēts.

Iepriekš Dohertijs atzina savu vainu par neuzmanīgu automašīnas vadīšanu un braukšanu alkohola reibumā, par ko viņam tika piespriests 2050 sterliņu mārciņu (1622 latu) liels naudas sods, kā arī aizliegums vadīt automašīnu 18 mēnešus, neskatoties uz to, ka viņam tika atņemtas autovadītāja tiesības 2007.gadā un tā arī netika atjaunotas.

Dohertijs ir bijis pieķerts 21 ar narkotikām saistītā pārkāpumā, kā arī sešos ar auto vadīšanu saistītos pārkāpumos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu