"Cīņas klubu" uzvarētāji izlozēs savas pozīcijas superfinālā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" pusfināla televīzijas šovu „Cīņas klubs” laureāti trešdien, 19. decembrī, tiksies klubā „Essential”, lai mediju pārstāvju klātbūtnē izlozētu uzstāšanās secību un pretinieka dziesmu, par kuru būs jāsagatavo sava versija, dziesmu aptaujas 2007. gada superfinālā, kas gaidāms 13. janvārī.

Visi 15 „Cīņas klubu” laureāti fināla šovā izpildīs savas dziesmas, ar kurām iekļuvuši dziesmu aptaujā. Uzstāšanās secību noteiks izloze. Pēc skatītāju balsojuma superfināla noslēdzošajā cīņā piedalīsies četras visvairāk balsojumu ieguvušās grupas, kurām būs jāizpilda savas dziesmas netradicionāla versija un iepriekš izlozēta pretinieku dziesmas versija.

Pēc desmit televīzijas šovu „Cīņas klubs” atlases kārtām „Latvijas Muzikālās līgas” superfinālā iekļuvuši: Igo un „R.A.P.” ar dziesmu „Dzīve bez apstājas”, „SuperHuman” ar kompozīciju „Jau tā”, „Dzelzs Vilks” ar dziesmu „Balerīna”, Ainars Virga ar skaņdarbu „Ja tu mīli”, Dons ar dziesmu „Tukšums”, „Double Faced Eels” ar dziesmu „Salda dzīve ievārījumā”, Andris Ērglis un grupa „Cacao” ar dziesmu „Ripoja akmens”, Elli U ar dziesmu „Ice”, grupa "ēnas" ar dziesmu "Neprātīgais" un „Mofo” ar kompozīciju „Lielveikals”.

Pēdējā „Cīņas kluba” pārraidē šova tiesneši Artis Volfs un Toms Grēviņš negaidīti paziņoja, ka finālā tiks dota iespēja piedalīties vēl pieciem dalībniekiem, kuri, viņuprāt, ir pelnījuši sacensties par gada populārākās dziesmas godu. Ar viņu lēmumu finālā piedalīsies un savas pozīcijas trešdien izlozēs arī Intars Busulis un „Melo – M” ar dziesmu „Ghostbusters”, „Astro ´n´ Out” ar dziesmu „Tici sev”, „Putnu balle” ar kompozīciju „Labais āķis”, Goran Gora ar skaņdarbu „Swim, Robert, Swim” un Imants Daksis ar dziesmu “Esība smaržo”.

„Latvijas Muzikālās līgas” superfināla šovs 13. janvārī būs skatāms un klausāms LNT, LMK un Radio SWH tiešraidēs. Dziesmu aptaujas un šova mērķis ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā, tāpēc superfinālā visu noteiks tikai un vienīgi skatītāju balsojums.

Dziesmu aptaujā „Latvijas Muzikālā līga” visa gada garumā sacentās katra mēneša četras populārākās dziesmas, kuras dalībai dziesmotajā sacensībā izraudzīja Radio SWH, vadoties pēc Top 20 rezultātiem. Četrdesmit dziesmas un to izpildītāji rudens sezonā tikās televīzijas šovā „Cīņas klubs”, kur veiksmīgākie izcīnīja iespēju piedalīties „Latvijas Muzikālās līgas” superfināla šovā.

„Latvijas Muzikālās līgas” ģenerālsponsors ir „OKarte”, atbalsta „Pioneer”.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu